13 июн. 2008 г., 10:14

Без сбогом 

  Поэзия » Другая
499 0 1


Замина, без да кажеш 
      "сбогом".
Мъката обзе ме изцяло.
Как и с какво да ти покажа
колко много те обичам?!

Разбери, думите ми не са лъжа.
В очите мога да те гледам и
със сълзи в очите да ти шепна
    "Обичам те".

Пак ранена бях от човек,
който обичам.
Боли ме, да, така е,
но ти не разбираш,
че означаваше много
за мен.

"Сбогом" как да ти кажа,
след като не мога без теб.

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??