13 янв. 2009 г., 11:45

Без теб 

  Поэзия
697 0 5
Имах те -
в отрязък от времето,
беше диво вълшебство
и лудо привличане...
Имах те -
и светът беше дивен,
и летях, устремена
към теб и мечтите ни...
Имах те -
и това бе стихия,
все те търся и пак те намирам,
в моя свят пазя нашта магия,
но без теб всеки ден
по малко умирам...

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??