11 июн. 2024 г., 08:41

Без теб 

  Поэзия » Любовная
48 1 2

      

         Без теб

 

Без теб е сиво, мрачно,

без теб душата ми блуждае

и всичко е  така далечно,

без теб сърцето ми ридае.

 

Като отронен лист летя

и като птица без крила

все губя, губя висините,

потъвам в бездната на дните.

 

Без теб светът съвсем различен

студено ме поглежда

и тъжен, много, много скучен,

лишен е от надежда.

 

Без теб е сиво, мрачно,

без теб душата ми блуждае

и всичко е така далечно,

без теб сърцето ми ридае.

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Kalia1117 (Лили Вълчева), много благодаря!
  • Огледална поезия! Отива на характера на произведението! Много силни чувства, облечени в прекрасни стихове! ❤️
Предложения
: ??:??