7 нояб. 2006 г., 16:52

Без теб 

  Поэзия
764 0 3

Отново тази вечер спомних си за теб
и от мислите не мога ликът ти да прогоня,
оставих настрани всичките красиви мигове
и теб откъснах от сърцето,
но и част от мене си отиде.
Криех сълзите в капки от дъжда
и как и защо не можех тебе да забравя,
имах теб,но мила само във съня
и имам мисли и чувства,
които ти не пожела.
Не изричай името ми,ти недей,
писах-ти не отговори,
бягай,късно е,недей.
Сърцето се пречупи силно,
вратата си към мен завинаги затвори,
но ти не ще го видиш,
дори в очите да погледнеш,
дори това...
Да-аз плаках,
да аз чаках
и почти докато не се изгубих от любов.
Но виж,спомни си,
красиво нещо ни се случи,
дори миговете с мен далече да заключи,
знам,че пазиш ги със малко топлина...
Всичко е наред мила
и нощта е тъй красива,
но без теб
и в сърцето се разбива огън вместо лед...
Дори и тази вечер,обич,
дори без теб...

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??