24 июл. 2008 г., 09:00

Без теб 

  Поэзия » Любовная
818 0 5

Без тебе няма утре,
без тебе няма дишане,
без тебе няма късно,
без тебе е безсмислие.
Без тебе е безпътие,
без тебе е бездомие,
без тебе – вечно скитане
в запомнящи се спомени.
Без тебе няма минало,
без тебе няма бъдеще.
Изтръгнато, сърцето ми
не иска да помръдне.
Без тебе съм безлична,
без тебе съм безплътна –
излязла съм от себе си,
а искам да се върна...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??