21 мар. 2006 г., 21:23

Без теб не мога... 

  Поэзия
1029 0 2
Искаш да не ти се сърдя?
Искаш да не те обичам?
Но как?Как това да сторя?
Твойто име нощ и ден изричам,
безсилна съм с таз любов да се преборя.
И ето целуваш ме и чакаш да си тръгна,
но не мога,не мога аз това да направя,
в твоите очи любов,а не тъга искам да зърна,
твоите целувки кажи ми как да забравя?
И ето в(ъв) очите ми сълза блести,
бавно,нежно се търкулва по моето лице.
От теб искам да чуя само "Остани!",
само това ми трябва,за да се почувствам по-добре.
Но знам,че по-добре ще е да сме разделени...
По-добре,но за кого?Не,не и за мен...
Скитат се и се губят сърцата ни уморени,
а болката жестока отлагаме от ден на ден...
Смисъл в(ъв) това – така и не намирам
и аз ще те обичам и ти мен –
без тебе бавно аз умирам,
бъди звездата в нощта ми и слънцето в(ъв) моя ден.
Обичам те,обичам те до болка,
повече от всичко те обичам,
без тебе дори 1 миг не мога,
в любов до края аз на теб се вричам...

© Моничка Захарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??