Без устните на душата ти с ягодов цвят...
Без устните на душата ти с ягодов цвят
животът ми не би имал вкус и смисъл...
листа от рози са те, пътека от цветя,
полегнали върху тъмните и студените води
на езерото и с топлина осветяват ги...
А ласките от слънце и любов деликатно
минават през кожата и изпитанията им,
рисувайки и оцветявайки дълбочините
и значението на всеки един миг живот...
А ти си светлината на моя, на празнината-
преди да те срещна и съдържанието и сега...
и създаваш го със тези розови листа от ягодов цвят...
Да, познаваш и осъзнаваш мястото ми в света,
а то е навсякъде където си ти, така че благодаря ти,
че съществуваш...
© Мелани Все права защищены