Музиката ме обгръща,
винаги ми обещава
в силата си тъй могъща
вечно да ме въплъщава...
Музиката е около мен,
гали ме със тоновете нежни,
все по-хубав ми се вижда всеки ден
и не мога да не те намеря...
Ще те виждам в светлина отронена
и ще те прегръщам до безкрайност...
А нотите - те ще запазят спомена
от любовта, която няма времетрайност...
© Ивона Иванова Все права защищены