5 abr 2009, 13:50

Без времетрайност 

  Poesía » De amor
604 0 0

 

Музиката ме обгръща,

винаги ми обещава

в силата си тъй могъща

вечно да ме въплъщава...

 

Музиката е около мен,

гали ме със тоновете нежни,

все по-хубав ми се вижда всеки ден

и не мога да не те намеря...

 

Ще те виждам в светлина отронена

и ще те прегръщам до безкрайност...

А нотите - те ще запазят спомена

от любовта, която няма времетрайност...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??