16 апр. 2010 г., 00:01

Без въпроси... Без отговор... 

  Поэзия » Любовная
803 0 17

Ти – без въпроси,

без отговор – аз.

А е толкова просто –

среща на двама.

Внезапно докосване

до чудото на съдбата.

Така, между другото,

между грижи и работа,

жадно притиснахме

в прегръдка телата си.

Сякаш бе изповед,

пречистване в ада –

изпепеляващо,

непредвидимо.

Всичко объркахме

надолу с главата –

това наше докосване

проникна в сърцата ни.

Аз – без въпроси.

Без отговор – ти.

Дори не посмяхме

да си признаем

колко отчаяно

сме си липсвали.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??