4 апр. 2009 г., 22:06

Без заглавие 2 

  Поэзия » Гражданская
464 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

 

 

Без заглавие 2.

 

Пържен мозък,

алкоболна дрога,

дроб в конвулсии,

к'во пак друсал си?

 

 

Телевизия,

и милиция.

Някой мисли ли

в комунизъма?

 

Тъжна истина,

бавно трупът изстива.

Червен байрак се вее,

нема-СМИ пространството покрива.

 

Останалото - кич е:

Футболе с киче деветка,

стиска рекламна статуетка - 

занимателна гледка.

 

Не критикувай,

не съди,

лежи, зяпай

и пърди.

 

Ти смърдиш,

съседът ти също смърди.

Защо, за Бога, недоволство се процежда

в разговорите ни?

 

Няма такова нещо,

нищо не е гнило.

Слави, Къци,

Кънчев и ние.

 

Бойко - най-добър!

Разкара концесионера.

Мозък и черва навън,

браво на бъдещия премиер!

 

Иска ми се да можех

да направя нещо!

Тествам разработки -

неизбежно.

 

Алкохолът е легален,

сèди мирен и нефелен.

Животът е преходен,

за надделените.

 

                   02.04.09

                     софия

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това "стихотворение"
    разваля настроени
    а имам чувството,
    че и изкуството.
Предложения
: ??:??