31 дек. 2008 г., 18:55

(без заглавие) 

  Поэзия » Философская
520 0 1
Всичко, до което се докосна,
изтича като вода от шепите ми...
Ръцете обсъхват. Остава само споменът,
че съм държала някога вода в дях.
Остава само раната, че имали са
нещо и са го изпуснали.
Остава сухотата,
от която ме побиват тръпки...


(написано на: 19.02.1988 г.)

© Величка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Всичко, до което се докосна,
    изтича като вода от шепите ми..."
    Но когато се докоснеш до листа... твориш красота!
Предложения
: ??:??