15 февр. 2005 г., 21:33

Без заглавие 

  Поэзия
937 0 2

За миг разби света във който живях.
Потъна денят в тъмнина,
загуби се шума в тишина.
Сълзите очите ми изгарят,
за нова вяра надежда няма.
Разруши на парчета света в който живях.
Значи ли това,
че без любов аз отново умрях?

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??