20 мар. 2008 г., 18:04

Безбрежие ли е  

  Поэзия
632 0 1

Безбрежие ли е или безбожие...

безкраие, което ме тревожи...

Опитвам се във стъпките ти, Боже,

да стъпвам,

но съм твърде ниска.

 

Усещам те...

до дъх понякога си близко...

а може би, защото си далеко,

човекът на надежда си обрекъл,

та твоята вселена да разплиска,

 

за да можеш сам да я осмислиш...

 

Прости ми, Господи, че ме тревожи...

безверие ли е, или безбожие...

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??