26 мар. 2010 г., 21:22

Бездарие 

  Поэзия
474 0 0

Изгубих времето безценно

във бозавите редове безцелни

и похвалите безкрайни,

срещах безпощадно всеки ред...

 

О, бездарие нахално,

във какъв съюз живееш?

О, бездарие  брутално,

няма ден да преживееш.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??