26.03.2010 г., 21:22 ч.

Бездарие 

  Поезия
478 0 0

Изгубих времето безценно

във бозавите редове безцелни

и похвалите безкрайни,

срещах безпощадно всеки ред...

 

О, бездарие нахално,

във какъв съюз живееш?

О, бездарие  брутално,

няма ден да преживееш.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??