Mar 26, 2010, 9:22 PM

Бездарие 

  Poetry
477 0 0

Изгубих времето безценно

във бозавите редове безцелни

и похвалите безкрайни,

срещах безпощадно всеки ред...

 

О, бездарие нахално,

във какъв съюз живееш?

О, бездарие  брутално,

няма ден да преживееш.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??