17 окт. 2008 г., 12:11  

Безименна 

  Поэзия » Любовная
1554 1 9

По име не ме назова,

безименна останах.
А с толкова любов
на пътя ти застанах.

В мислите си
все някак ме наричаш.
Но защо пред мен
име не изричаш?

Там, по реката,
водни лилии цъфтят,
цветята бели, нежни,
Любов се те зоват.

 

Какво съм аз за теб,
по име не ме назова.
А... лилията бяла
и днес за теб цъфтя.

 

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??