Днес по болката познавам, че си ти,
защото все мълчиш си от безкрая,
с който в мен оставяш и следи,
от дъжд ли се изронваш като в Рая.
И все насън не спира да вали,
а аз те чакам повече от всичко -
да спреш във мен болезнени сълзи,
понеже тъй безкрайно те обикнах!
© Аз Все права защищены