Безмълвен
нощен диалог.
Чашите болят
в очакване.
Аз - лудо вино
в златен рог -
претръпване
или прераждане.
Поглежда
с виолетови очи
без сили -
изтощена нощ.
Безлунно,
лепкаво,
горчи винò,
недокипяло още.
Гори
тревожно тъмнината.
Измислена любов
и тишина.
Цигарата догаря
без остатък
в безумна нощ.
Безлуние в душа.
© Лъки Все права защищены
Радвам се, че прочетох и споделих твоето безлуние!
Поздравления!