Nov 15, 2010, 11:11 PM

Безлуние в душа 

  Poetry » Other
681 0 7

 

Безмълвен

нощен диалог.

Чашите болят

в очакване.

Аз - лудо вино

в златен рог -

претръпване

или прераждане.

Поглежда

с виолетови очи

без сили -

изтощена нощ.

Безлунно,

лепкаво,

горчи винò,

недокипяло още.

Гори

тревожно тъмнината.

Измислена любов

и тишина.

Цигарата догаря

без остатък

в безумна нощ.

 

Безлуние в душа.

 

© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??