14 окт. 2023 г., 22:38

Безмълвно 

  Поэзия » Любовная
288 1 0

 

Мълчи ми се!
Ей тъй ми се мълчи...
Мълчи ми се,
от желание до полуда...
Мълчи ми се,
за теб ми се мълчи...
Мълчи ми се,
до края, и до утре!
Мълчи ми се!
В мълчание рисуваш,
със устни силуета на жена...
Във дланите ти всеки ден се раждам,
във мислите ти всяка нощ горя!
Мълчи ми се!
Ей тъй ми се мълчи...
Потънала във следващата буря,
без дъх се раждам в твоите очи,
във сънищата ти лудувам!
Мълчи ми се!
За теб мълча!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??