27 мая 2007 г., 10:32

Безнадеждна 

  Поэзия
738 0 1

Ако някога ме срещне любовта,
аз ще я подмина безнадеждна!
Ако някога поиска да е с мен,
аз ще я накарам да ме мрази!
Ако някога поискам
пак да съм щастлива,
ще си спомня колко ме болеше!
Но ще тръгна пак напред
към слънцето,
за да изгоря в коварна страст!
Ако някога ме срещне любовта отново,
аз ще бягам толкова ужасно бързо,
за да стигна пак отново в тъмното
в моята изстрадала душа!!!... 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не бягай!
    Всяка любов е различна!
    Опитай от всички!
Предложения
: ??:??