Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Много ми се иска да го намериш! Каквото и да съществува като преграда между вас. Дори да не сте винаги заедно. Дори и само за миг да сте принадлежали един на друг, миг, в който останалият свят за вас двамата не е съществувал.
И вярвам, че след това ще напишеш продължението, този път с рефрен:
Аз те открих...
Хорската завист и съдбата не може да ни раздели...
Пожелавам ти го!