Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Много ми се иска да го намериш! Каквото и да съществува като преграда между вас. Дори да не сте винаги заедно. Дори и само за миг да сте принадлежали един на друг, миг, в който останалият свят за вас двамата не е съществувал.
И вярвам, че след това ще напишеш продължението, този път с рефрен:
Аз те открих...
Хорската завист и съдбата не може да ни раздели...
Пожелавам ти го!