5 окт. 2008 г., 14:58

БезНеделно... 

  Поэзия
860 0 6

***

Ако си тръгнем, кой ще ни намери?

Помислихте ли... спряхте ли за миг?

Познахте ли почивката в неделя?

Дочухте ли се в търсещия вик?

 

 

 Да бъдем ли... където да не бъдем?

Все почва да ни пари от сълзи.

Усмихваме се, щом като ни съдят...

И съдиме без истина да бди...

 

И плачеме, когато ни намерят...

Не спираме наужким да кървим...

Болезнено е даже без неделя...

когато не умеем да вървим...

 

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??