Ти отне Любовта
и ме остави само по плът!
Не зная къде си сега,
вероятно отново на път...
Ще се върнеш, ми каза,
а и аз ще дочакам -
нали съм безпътна!
Трапеза ще сложа,
да те посрещна
прилично...
Но в очите ми
ще видиш
колко си вече безличен!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены
трогна ме...прекрасен стих...изплакан...
с обич, мила Неделина.