Aug 10, 2008, 10:24 PM

Безпътна! 

  Poetry » Love
803 0 15

 

  

Ти отне Любовта

и ме остави само по плът!

Не зная къде си сега,

вероятно отново на път...

Ще се върнеш, ми каза,

а и аз ще дочакам -

нали съм безпътна!

Трапеза ще сложа,

да те посрещна

прилично...

Но в очите ми

ще видиш

колко си вече безличен!

        

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??