16 мар. 2021 г., 16:31

Безсилен съм без теб и гасна 

  Поэзия » Любовная
316 1 2

Без жал ме блъскат ветрове,

по пътя ми към теб, любима.

Засипват ме и снегове,

не си отива тази зима.

 

Изгубих се сега в студа,

сломен от ветровете  падам.

Далеч от теб и любовта

така съм сам, от болка страдам.

 

Аз викам силно, до безглас.

Дано ме чуеш и усетиш.

Надежда ти си в труден час

и с вяра във ума ми светиш.

 

В магичната си сфера пак,

почувствала ме във беда.

о, мила, погледни и знак

от мене намери с гръдта.

 

Безсилен съм без теб и гасна,

зова вълшебното ти име.

Ела отново, най- прекрасна

и с обич пролетна спаси ме!

 

 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??