За моята мъка ,не мога да пиша.
Не мога да вдъхна на нищото -нещо!
Дори на единствена строфа -живот да даря!
Защото в смъртта не успях,
Да намеря нищо ценно..
От нея -да изсмуча нищо не можах!
Но не и тя!
Тя от мен успя!
© Просто Някой Все права защищены