От три пъти, ми рече, ще ти мине!
И докторът предписа ми в комплекс:
за стрес, за вирус и за без ангина
да се лекувам с безсимптомен секс.
В аптеката обаче свършил сексът.
Ами сега?!... Тежко́ ми и горко́!
Запънах се – не ми се мре. Заклех се
без да ми мигне третото око
и тръгнах към пазара да потърся,
а там цените – да ги излежиш!
От трети поглед оздравях и търтих...
не ям, не пия – безсимптомно жив!