Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Печелене от Поезията е абсурд. "Ако богатството е твойта цел, човече, от бистрия Пермес стой надалече!" /Боало/. И освен това "Край Пермес /потокът на поезията/ няма златни и сребърни мини"!
Освен това "Само списание “Ню Йоркър” отхвърля почти по 100 ръкописа дневно. В държава като Франция, където за жалост повече хора пишат книги, отколкото четат, уважаваните издатели одобряват един на 10 000 ръкописа..." Значи и за и успех и слава вероятността е като за шестица от тотото. Т.е. в стихотворенито си аз нищо ново не съм казал.
И на вас, АПетрова и Жарава, благодаря за отзивите ви и че сте харесали. Човек може да увенчае живота си с много дела, но от всички дела само литературата не е подвластна на закона за разлагането - единствено тя не познава смъртта. И ако някой успее да остави два безсмъртни реда, това е върхът!