16 апр. 2018 г., 15:15

Безсъница 

  Поэзия
445 2 3

Безсъница

 

И аз, със много жар съм се целувала.
Очи със змийски поглед ме събличаха.
С едните, с много мъка, се сбогувах.
Забравих другите. Макар да ги обичах.

 

Живота си останал, ще прегърна
със егото си, за да го приспя.
С вини вменявани, ще се загърна.
Пък...може някога и да заспя.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??