Как искам да познавам
всяка твоя фибра.
С дъхът на сетивата -
До голо да я имам.
Как искам да целувам
разпалените устни -
да изгоря от влюбеност...
Как искам да те чувствам.
Обичам те с кръвта си -
с магии те завивам.
Безсънна съм за щастие,
бъди до мен -люби ме...
Сърце в сърце - стихия!
Два извора на огън.
Съдбата ще превия -
миражите ще гоня...
Кажи че ме обичаш,
в очите погледни ме.
Да те докосна искам...
Без думи прочети ме.
Сърцето ми е лудо,
плътта ми е пияна -
препускаща нахлувам
на любовта във храма.
Разбивам тишината
на хиляди надежди.
Сънувам се в обятията ти...
(прегръщам ветровете.)
© Дакота Все права защищены
плътта ми е пияна -
препускаща нахлувам
на любовта във храма.
Много добре!