12 abr 2007, 4:44

безсънна съм 

  Poesía
663 0 7
 

Как искам да познавам

всяка твоя фибра.

С дъхът  на сетивата -

До голо да я имам.

Как искам да целувам

разпалените  устни -

да изгоря от влюбеност...

Как искам да те чувствам.

Обичам те с кръвта си -

с магии те завивам.

Безсънна съм за щастие,

бъди до мен -люби ме...

Сърце в сърце - стихия!

Два извора  на огън.

Съдбата ще превия -

миражите ще гоня...

Кажи че ме обичаш,

в очите погледни ме.

Да те докосна искам...

Без думи прочети ме.

Сърцето ми е лудо,

плътта ми е пияна -

препускаща нахлувам

на любовта във храма.

Разбивам тишината

на хиляди надежди.

Сънувам се в обятията ти...

(прегръщам ветровете.)

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??