BG-жена съм
Ти жабок си, а аз съм принцеса –
знам – шаблонно звучи ти сега...
Но макар и пишман поетеса –
съм една магнетична жена!
Не обичам да готвя и мия,
но се справям – с финес при това.
Всяка манджа, десерт и туршия
ще ти спретна на бърза ръка.
И да шия разкошно умея –
рокля, чанта, дори панталон...
Да ти взема размери не смея –
ти ги дай, да не влизам със взлом!
Аз не пия, не пуша, не ям,
ни косата си даже къносвам...
Не, не съм просто някакъв спам:
BG-жена съм – милиончета коствам!
© Плами Все права защищены