13.02.2011 г., 13:15 ч.

BG-жена съм 

  Поезия » Хумористична
1160 0 32

BG-жена съм

 

Ти жабок си, а аз съм принцеса –

знам – шаблонно звучи ти сега...

Но макар и пишман поетеса –

съм една магнетична жена!

 

Не обичам да готвя и мия,

но се справям – с финес при това.

Всяка манджа, десерт и туршия

ще ти спретна на бърза ръка.

 

И да шия разкошно умея –

рокля, чанта, дори панталон...

Да ти взема размери не смея –

ти ги дай, да не влизам със взлом!

 

Аз не пия, не пуша, не ям,

ни косата си даже къносвам...

Не, не съм просто някакъв спам:

BG-жена съм – милиончета коствам!

 

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??