8 окт. 2006 г., 02:49

Бих Инжекция Живот 

  Поэзия
536 0 2
Да описваш красотата
на прекрасни светове
е тъй нечестно
По достойно би било
да намериш висотата
на ужасни лесове
В които крие се безспорно
другото лице на рая
Намиращо се малко
по-дълбоко
в детствената ти душа

© Борис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??