6 июн. 2008 г., 14:04

Бих искал да мога 

  Поэзия
882 0 1

Бих искал да мога

да накажа света

Да пресъхне

всяка капка алчност

и стане светъл денят

 

Да се обърна към себе си

И се изплюя в душата си

Да разкъсам гордостта си

И предам верността си...

 

За да имам очи

 

Без клепачи

Без сълзи

Широко отворени

Като кралски врати

© Кефор Потрати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??