6.06.2008 г., 14:04 ч.

Бих искал да мога 

  Поезия
819 0 1

Бих искал да мога

да накажа света

Да пресъхне

всяка капка алчност

и стане светъл денят

 

Да се обърна към себе си

И се изплюя в душата си

Да разкъсам гордостта си

И предам верността си...

 

За да имам очи

 

Без клепачи

Без сълзи

Широко отворени

Като кралски врати

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??