23 мар. 2010 г., 16:02

Бих искала да знам... 

  Поэзия » Другая
594 0 0

Бих искала да знам...

гласът ми кара ли те да мечтаеш,
потъваш ли в очите ми,
търсиш ли в душата ми безкрая...


Бих те попитала дали...

те топлят моите сълзи,
чуваш ли смеха ми да кънти
около тебе, щом ти липсвам...


Бих питала дори...

със страстта ми как гориш,
усещаш ли мига неповторим,
искаш ли смъртта да победим...


Можеш ли...

да бъдеш с мен, да ме обичаш -
дръзка, неразумна, или уязвима -
наречи ме твоята любима...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??