Mar 23, 2010, 4:02 PM

Бих искала да знам... 

  Poetry » Other
593 0 0

Бих искала да знам...

гласът ми кара ли те да мечтаеш,
потъваш ли в очите ми,
търсиш ли в душата ми безкрая...


Бих те попитала дали...

те топлят моите сълзи,
чуваш ли смеха ми да кънти
около тебе, щом ти липсвам...


Бих питала дори...

със страстта ми как гориш,
усещаш ли мига неповторим,
искаш ли смъртта да победим...


Можеш ли...

да бъдеш с мен, да ме обичаш -
дръзка, неразумна, или уязвима -
наречи ме твоята любима...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??