11 авг. 2009 г., 00:33

Битка 

  Поэзия
619 0 6

Битка ®

 

Любовта и Съдбата в битка се вплитат,

победата иска всяка от тях!

За моите чувства те вече не питат,

превръщат душата в пепел и прах!

 

Схватка жестока започват  те двете,

неясен е краят на  тази борба!

Предчувствие лошо за изхода страшен,

... че победител ще бъде Смъртта!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??