24 янв. 2010 г., 20:39

Битка 

  Поэзия
569 0 3

От болка ще викам, от болка ще стена!

Душата ми бедна - кървяща арена!

На чувства дуели! Любов поразена, 

любов без възможности, несподелена.

 

В главата ми плъзгат въпроси и думи.

Напомнят за всичко това помежду ни,

забиват се с нокти - не искам да чувам,

не искам да виждам, пропукват куршуми.

 

Простреляна с болка се свличам във здрача.

С безпомощни пръсти към тебе се влача.

В калта се въргалям, не мога да плача.

Да стигна до тебе е трудна задача.

 

Прегазват ме хора. Градът ме убива.

Аз искам реалност не толкоз горчива,

и стига с тез багри на черно и сиво,

а приказни краски във мен да се вливат.

 

Мечтите за радост са толкоз далечни,

не мога да стана - без сили съм вече.

Животът ми цял е на тебе обречен,

а ти не го искаш... Животът изтече.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много добре предадена емоция. Но... животът не е изтекъл, винаги можем да почнем отначало, нали
  • Това се чете на един дъх, предполагам, че и така е написано.
Предложения
: ??:??