9 сент. 2004 г., 12:39

Бизнес шеф 

  Поэзия
976 0 1
В центъра на събитията винаги съм аз,
джипа си подкарвам и давам газ,
където падат пачки там съм и аз,
парите и жените са моята страст.

Всички "шефе" ме наричат
и на думи много ме обичат.
Всеки масни се пред мене,
а за бачкане не им и дреме.
Но заплата получават
и затуи ме уважават.

Нямам никакви проблеми,
щом за ядене и пиене намирам времи.
Давидоф пафкам без умора
и тревоги никви нямам хора.

Щом закъсам за цигари си купувам със чували,
вътре в джипа се зареждам
и телефонът си преглеждам.

Щом ми званне джиесема
знам че за пари ще е проблема,
жената и тя мърмори
всеки месец за пари се моли.

Никой братче не ме жали
по цял ден съм на педали.
В бизнеса няма нищо лесно,
но далаверите и парите са нещо чудесно.

От вносни бутици пазарувам
обичам всичко да си купувам
и ловец съм и рибар съм,
от живота всичко взел и дал съм.
                                          На Тони Цаиса

© Роси Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??