На вас, мъже -
предишни и излишни.
Преминали през
моя живот.
Искам да ви благодаря,
че показахте ми
какво бях за вашите
очи, сърца и души.
Че накарахте ме да
не вярвам в принца,
в любовта.
Благодаря ви, че ме
оставихте сама да
продължа вашата игра.
И случайно да го срещна
аз в деня, в който
бях изгубена в самота.
Той за мен е страст, съдба.
Моята половинка и мечта.
Моето слънце, моята луна.
Щастлива съм до него аз сега.
Обичам и го обожавам
и така ще е до края на света.
Вярвам му, вярвам в това, че
създадени сме да сме
заедно до смъртта!
© Надя Донкова Все права защищены