18 мая 2007 г., 20:45

БЛАГОДАРЯ 

  Поэзия
557 0 1
На сестричето ми с любов !

БЛАГОДАРЯ !

ЗА МУЗИКАТА НЕЖНА,
ЛИТНАЛА ПРЕЗ ОКЕАНА В НОЩТА.
И СТОПЛИ МИ СЪРЦЕТО,
ПОЗДРАВ НА МОНИТОРА МИ ЗАСИЯ.

ИСКРЯТ ПЕРЛЕНИ, ЖЪЛТИ
МАРГАРИТИ С ПУЛСИРАЩИ ЛЪЧИ
И СЛЪНЧИЦЕ ЗАСМЯНО
ОБИЧТА НИ НЕЖНА СБИРА В ОЧИ...

ЕХ, ЛЕТИ, ЛЕТИ, ЛЕТИ...
МИСЪЛ МОЯ, ПУЛСИРАЩО МЕЧТАНА...
ВЪРНИ СЕ БЪРЗО, БЪРЗО
ТАМ ДАЛЕЧ, ДАЛЕЧ ПРЕЗ ОКЕАНА.

В МИГ ПОЛИТАТ ВОЛНИ,
ПЪСТРИ, ЛЕКИ, МЕЧТАНИ ПЕПЕРУДИ.
ЗА ДЕТСТВОТО И ДОМА,
СПОМЕНИ В НАС МИГЪТ ЩЕ СЪБУДИ...

И ГРЕЕ ТОПЛИНАТА,
ЩЕ НИ ОБГРЪЩА ДЪХАВА НАДЕЖДА
И ЛЮБОВТА ВЗАИМНА,
ПАК И ПАК СЪРЦАТА НАШИ ЩЕ ЗАРЕЖДА!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??