21 мая 2016 г., 17:00

Благодаря 

  Поэзия
314 1 0

Благодаря ти, Боже, въздух, че ми даваш,
благодаря, че има следващ ден.
Благодаря, за водата и земята,
благодаря за синьото небе,
за слънцето и облаците, също.
Благодаря за вятъра, и за снега.
Благодаря за луната и звездите,
благодаря, че даваш ми и сън!
Благодаря за цветята и тревите,
за дърветата, и за скалите.
Благодаря, че има буболечки,
и птици, и животни в този рай!
Благодаря за огъня, и за леда,
благодаря за хляба, и за шоколада!
Благодаря, че има ги децата!
Благодаря, че дал си ми и чувства,
благодаря за любовта, и за мечтите,
благодаря, че има хора покрай мен!
Да вярвам в Теб, да те усещам, че те има
велика благост е за мен!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??