01.11.201(8
Благодаря!
"Направиш ли добро- в морето го хвърли
и то като награда при тебе ще се върне...."
"А имаш ли две ризи- едната подари-
дори и злото- със добро ще ти отвърне! "
Стари мъдрости, в живота ни се вплели,
предавани и учили синове от бащи.
Доброто царувало,като братя сме живели,
имало и за чужди хляб,отворени врати!
От стореното дАлият бил удоволетворен,
че разделял слънцето с един непознат
от това се чувствал като прероден...
Че до вчера бил е за него непознат,
а днеска той го има за повече от брат.
И аз за нещо казвам "Брат, благодаря"!..
© Ирина Филипова Все права защищены