6 апр. 2007 г., 18:32

Благодаря ти 

  Поэзия
732 0 2
  Благодаря Ти
 
 Искаш да съм влюбен,
 но в кого?
 Нали съм аз по теб изгубен.
 .
 Искаш ти да те обичам,
 но как?
 Нали сластно аз по тебе тичам.
 .
 Искаш да мечтая,
 но защо?
 Нали те страстно аз желая.
 .
 Искаш да съм весел,
 но закакво?
 Нали си мойта песен.
 .
 Искаш ти да съм щастлив!
 Благодаря Ти.
 За подарения ми миг :)
 03.04.2007  17:30

P.S:   Писано е с Благодарност
                                            от сърце
          за най-скъпото за мене
                                                   лице!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Щастливка е тази на която благодариш, дано те разбере! Истинско е!
  • Много е хубаво !
Предложения
: ??:??